dijous, 14 de març del 2019

8 de març, Dia de la dona



Activitats del Dia de la Dona 

Els nens i nenes d'Educació Infantil han fet diverses activitats per celebrar el dia de la Dona. Aquest any hem treballat el sexisme en les joguines. Hem comprovat si hi ha joguines destinades a nens o nenes, o si pel contrari, les joguines no tenen gènere i són per aquells qui volen jugar amb elles.

Hem començat proporcionant a l'alumnat una recopilació d'imatges de joguines extretes de diversos catàlegs. L'activitat consistia en classificar-les segons si consideravem que éren joguines destinades a nens o nenes. 







Els propis gustos dels diferents infants de cada grup, ens han fet observar, que les joguines no tenen gènere, són per a aquells nens i nenes que vulguin passar-ho bé amb elles!






Hem continuat la dinàmica amb l'explicació del conte "Les nines són per a les nenes". Es tracta d'una història on el nen protagonista trenca els estereotips socials i està content de jugar amb la Teresa, la seva nina. Ens ha agradat molt escoltar aquesta història, i ens ha ajudat a reafirmar la idea que hem establert amb la classificació de joguines.






Hem pintat un petit marc amb una imatge ben significativa del que hem estat treballant avui. 









I per acabar el dia, tant nens com nenes hem jugat amb nines i cotxes, i ens ho hem passat d'allò més bé! 







Els nens i nenes d'Educació Infantil de l'escola Sant Francesc d'Assís ho tenim ben clar: volem jugar amb igualtat i llibertat!! 




Feliç dia de la dona a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada